
Vecka 50 luncher
Måndag 8.12
Knackkkorvsås med sammetslen potatismos L, G
Pankopanerad spröd flundra med Dansk curryRemoulad och citron L, K
Grillad kycklingfile, gräddig 3 sorters pepparsås, kulpotatis med salvia och smör L, G
Thai: Griskött och grönsaker Panang Curry samt jasminris M, G, K, P
Tisdag 9.12
Nötkebab, chili-tomatsås, Tzatziki, pitabröd och plankpotatis L
Smetanaströmming med sammetslen potatismos och citron samt lingon L, G, K
Rostad kyckling och grönsaker ”Jamaican Jerk” med mangodipp samt Jambalayaris L, G
Pasta Bolognese, maletköttsås med tomat + parmesan L
Onsdag 10.12
Nötköttbullar med Jallu-gräddsås och Dijon-potatismos samt rårörda vinbär L, G
BBQ plankkassler med kall Texas Pete dipp L, G
Skinkfrestelse med cheddarost serveras med rödbeta L, G
Studi tomat-baconpasta + parmesan L, T
Torsdag 11.12
Grisfile med kryddgurks-smetanasås och stekt persiljepotatis L, G
Nötkötts Musta Pekka-pepparkruka med champinjoner och bacon L, G
Smörstekta råg mujkor med kall dillsås, citron och sammetslen potatismos L, K
Ärtsoppa på rökt gris serveras med hackad lök M, G
Plättar med hemkokt sylt o snömos L, Ka 2€ (ingår i sopplunchen)
Fredag 12.12
Panerad kycklingfile med Samuraidipp och sesam-klyftpotatis L
Levergryta med bacon och lingon L, G
Ostgratinerad ugnsfisk ”Bonne Femme” med vittvins-champinjonsås L, G, K
China: Nötkött och grönsaker Sechuan med jasminris M, G, K, T
Idag är det efterrättsdag: Dagens efterrätt L, G, Ka
L = laktosfri
Ka = vegetarisk mat
T = HET
M = mjölkfritt
G = glutenfri
P = innehåller nötter
Ve = vegan
F = innehåller fisk eller skaldjur
Kontakter och förfrågningar:
tahti.abb@gmail.com eller 045 884 9291.
Fråga personalen om mer information om allergener.
Alla rättigheter reserverade.

