
Vecka 46 luncher
Måndag 10.11
Rustik pyttipanna med bacon, korv samt gräslöks-äggröra L, G
Ostgratinenrad fisk med hummersås och citron L, G, K
Panerade kycklingfile pinnar med Alabama White BBQ-sås och Fry’n Dip potatis L
Thai: Tofu, ananas och grönsaker Red Curry serveras med jasminris G, Ve
Tisdag 11.11
Nöt Iskenderkebab med vitlöksyoghurt, pitabröd L
Panerade Oscarschnitzlar med sparris, räkor och Choronmajonnäs L, K
Citronflundra med vittvinssås, grönsaker och rikligt av dill L, G, K
Pasta Pesto med Halloumi, körsbärstomat och babyspenat + parmesan L, Ka, P
Onsdag 12.11
Nöt-maletköttbiffar med Wesö skogarnas trattissås och vinbärsmos L, G
Rostade kycklingklubbor med varm currysås L, G
Ugnspotatis med husets rökta laxröra L ,G, K
NYHET: Husets El Mucho Nacho kött o makaronilåda + husets chiliketchup L
Torsdag 13.11
Grisfile Provencale med rödvinssås och vitlöks-gräddpotatis L, G
Ungersk köttgryta med yoghurt M, G (yoghurt L, G)
Krispig grynkorv med stekt lök, lingon och sammetslen potatismos L
Lax o räklasagne med vittvinssås samt Ratatouillegrönsaker + parmesan L, K
Ärtsoppa på rökt gris serveras med hackad lök M, G
Riddare med hemkokt sylt o snömos L, Ka 2€ (ingår i sopplunchen)
Fredag 14.11
New Mexico nötburgare, cheddar, tomat, 2 x lök, coleslaw, batatfranskisar o Aioli L
Lever-bacongryta med rårörda lingon L, G
Plankkassler med grönpeppar-smetanasås L, G
Sri Lanka: Kyckling och grönsaker Chicken Curry med basmatiris M, G
Efterrättsdag: Dagens efterrätt L, Ka
L = laktosfri
Ka = vegetarisk mat
T = HET
M = mjölkfritt
G = glutenfri
P = innehåller nötter
Ve = vegan
F = innehåller fisk eller skaldjur
Kontakter och förfrågningar:
tahti.abb@gmail.com eller 045 884 9291.
Fråga personalen om mer information om allergener.
Alla rättigheter reserverade.

