Wollis & Co Oy

Vecka 46 luncher

Måndag 10.11

Rustik pyttipanna med bacon, korv samt gräslöks-äggröra L, G

Ostgratinenrad fisk med hummersås och citron L, G, K

Panerade kycklingfile pinnar med Alabama White BBQ-sås och Fry’n Dip potatis L

Thai: Tofu, ananas och grönsaker Red Curry serveras med jasminris G, Ve

Tisdag 11.11

Nöt Iskenderkebab med vitlöksyoghurt, pitabröd L

Panerade Oscarschnitzlar med sparris, räkor och Choronmajonnäs L, K

Citronflundra med vittvinssås, grönsaker och rikligt av dill L, G, K

Pasta Pesto med Halloumi, körsbärstomat och babyspenat + parmesan L, Ka, P

Onsdag 12.11

Nöt-maletköttbiffar med Wesö skogarnas trattissås och vinbärsmos L, G

Rostade kycklingklubbor med varm currysås L, G

Ugnspotatis med husets rökta laxröra L ,G, K

NYHET: Husets El Mucho Nacho kött o makaronilåda + husets chiliketchup L

Torsdag 13.11

Grisfile Provencale med rödvinssås och vitlöks-gräddpotatis L, G

Ungersk köttgryta med yoghurt M, G (yoghurt L, G)

Krispig grynkorv med stekt lök, lingon och sammetslen potatismos L

Lax o räklasagne med vittvinssås samt Ratatouillegrönsaker + parmesan L, K

Ärtsoppa på rökt gris serveras med hackad lök M, G

Riddare med hemkokt sylt o snömos L, Ka 2€ (ingår i sopplunchen)

Fredag 14.11

New Mexico nötburgare, cheddar, tomat, 2 x lök, coleslaw, batatfranskisar o Aioli L

Lever-bacongryta med rårörda lingon L, G

Plankkassler med grönpeppar-smetanasås L, G

Sri Lanka: Kyckling och grönsaker Chicken Curry med basmatiris M, G

Efterrättsdag: Dagens efterrätt L, Ka

L = laktosfri

Ka = vegetarisk mat

T = HET

M = mjölkfritt

G = glutenfri

P = innehåller nötter

Ve = vegan

F = innehåller fisk eller skaldjur

Kontakter och förfrågningar:

tahti.abb@gmail.com eller 045 884 9291.

 

Fråga personalen om mer information om allergener.

 

Alla rättigheter reserverade.

Wollis & Co Oy

Restaurangen erbjuder bespisning för ABB:s personal