
Vecka 40 luncher
Måndag 29.9
NYHET: Mexicos snabbtåg ugnskorv med kornsenaps-potatismos L,G
Grekisk ugnsfisk med feta, oliver och tomat L,K
Spröd broilerschnitzel, stekt persika o Bearnaisedipp samt batatfranskisar L
China: Stekta vetenudlar Chow Mein med grönsaker och Mifu L,Ka
Tisdag 30.9
Gris schnitzel med rostad vitlökssås och vitlöks-gräddpotatis L,G
Traditionell pripelsås med sammetslen potatismos L
India: Kycklingfile Tikka Masala, raita och basmatiris L,G
Tomat och mozzarellalasagne med pesto + parmesan L,Ka,P
Onsdag 1.10
Husets nötköttbullar med mörk pepparsås och bacon-potatismos L,G
Husets delikata apelsin-kyckling L,G
Italiensk broccoliomelett ”Frittata” L,G,Ka
India: Griskött och grönsaker Vindaloo med basmatiris M,G
Torsdag 2.10
Jerk kyckling med Latin rice och mango dipp L,G
Iskenderkebab, studi tomatsås, pita och vitlöksyoghurt L
Husets hemgjorda spenatplättar med lingon L
Ärtsoppa på rökt gris serveras med hackad lök M,G
Pannkaka med hemkokt sylt o snömos L,Ka 2€ (ingår i sopplunchen)
Fredag 3.10
Malda leverbiffar med stekt lök, lingon och brunsås L,G (brunsås L)
Supermör griskassler med Carolina Mustard BBQ-sås M,G
Cheddarsås gratinerad TexMex nöt-maletkött nachoplåt L,G
Asien: Sojamarinerad tofu och grönsaker ”Sweet & Sour” serveras med jasminris G,Ve
Efterrättsdag: Stallmästarkräm med rostat rågbröd och snömos L,G (bröd L)
L = laktosfri
Ka = vegetarisk mat
T = HET
M = mjölkfritt
G = glutenfri
P = innehåller nötter
Ve = vegan
F = innehåller fisk eller skaldjur
Kontakter och förfrågningar:
tahti.abb@gmail.com eller 045 884 9291.
Fråga personalen om mer information om allergener.
Alla rättigheter reserverade.