Wollis & Co Oy

Vecka 50 luncher

Måndag 8.12

Knackkkorvsås med sammetslen potatismos L, G

Pankopanerad spröd flundra med Dansk curryRemoulad och citron L, K

Grillad kycklingfile, gräddig 3 sorters pepparsås, kulpotatis med salvia och smör L, G

Thai: Griskött och grönsaker Panang Curry samt jasminris M, G, K, P

Tisdag 9.12

Nötkebab, chili-tomatsås, Tzatziki, pitabröd och plankpotatis L

Smetanaströmming med sammetslen potatismos och citron samt lingon L, G, K

Rostad kyckling och grönsaker ”Jamaican Jerk” med mangodipp samt Jambalayaris L, G

Pasta Bolognese, maletköttsås med tomat + parmesan L

Onsdag 10.12

Nötköttbullar med Jallu-gräddsås och Dijon-potatismos samt rårörda vinbär L, G

BBQ plankkassler med kall Texas Pete dipp L, G

Skinkfrestelse med cheddarost serveras med rödbeta L, G

Studi tomat-baconpasta + parmesan L, T

Torsdag 11.12

Grisfile med kryddgurks-smetanasås och stekt persiljepotatis L, G

Nötkötts Musta Pekka-pepparkruka med champinjoner och bacon L, G

Smörstekta råg mujkor med kall dillsås, citron och sammetslen potatismos L, K

Ärtsoppa på rökt gris serveras med hackad lök M, G

Plättar med hemkokt sylt o snömos L, Ka 2€ (ingår i sopplunchen)

Fredag 12.12

Panerad kycklingfile med Samuraidipp och sesam-klyftpotatis L

Levergryta med bacon och lingon L, G

Ostgratinerad ugnsfisk ”Bonne Femme” med vittvins-champinjonsås L, G, K

China: Nötkött och grönsaker Sechuan med jasminris M, G, K, T

Idag är det efterrättsdag: Dagens efterrätt L, G, Ka

L = laktosfri

Ka = vegetarisk mat

T = HET

M = mjölkfritt

G = glutenfri

P = innehåller nötter

Ve = vegan

F = innehåller fisk eller skaldjur

Kontakter och förfrågningar:

tahti.abb@gmail.com eller 045 884 9291.

 

Fråga personalen om mer information om allergener.

 

Alla rättigheter reserverade.

Wollis & Co Oy

Restaurangen erbjuder bespisning för ABB:s personal