Viikko 43 lounaat
Maanantai 21.10
Makkarastroganoff, suolakurkkua, smetanaa ja perunamuusia L,G
Rapeaa kampelaa, curryRemouladia ja sitruunaa L,K
Pestokananpoikaa ja tomaattikastiketta L,G,P
Pinaattikeittoa ja kananmunamurskaa L,G,Ka
Kuohkea persikkarahka L,G,Ka 2€ (sis. keittolounaaseen)
Tiistai 22.10
Porsaanfilettä ja suppilovahverokastiketta L,G
Talon lohipihvit, kylmä tillikastike sekä piparjuuri ja kananmuna-perunamurskaa L,G
Jamaicalainen härkäpata sekä ”rice and peas” riisiä M,G
India: Kasvis ja punainen linssi Dal, kurkkuraitaa ja basmatiriisiä M,G,Ve (raita L,G,Ka)
Keskiviikko 23.10
Kermainen jauhelihakastike ja perunamuusia L,G
Punajuuri-Halloumipihvejä ja minttujugurttia L,G,Ka
Wieninleike, anjovista, kaprista sekä anjoviskreemiä L,K
Kirkas lohikeitto L,G,K
Marjapiirakkaa ja vaniljakastiketta L,Ka 2€ (sis. keittolounaaseen)
Torstai 24.10
Lihamureke, kermakastiketta, mustaherukkahilloa ja perunamuusia L
Piri-Piri kananpoikaa ja sitrusAiolia sekä yrttiperunalohkoja L,G
Pasta: alla Melanzane, munakoiso ja tomaattikastiketta + parmesaania L,Ka
Savupossu-hernekeittoa ja hienonnettua sipulia M,G
Pannukakkua, itse keitettyä hilloa ja kermavaahtoa L,Ka 2€ (sis. keittolounaaseen)
Perjantai 25.10
KanaGyros, Tzatzikia, Pitaa ja ranskalaisia L
Uunisipulipihvit ja valkosipulikermaperunoita L,G
Pasta: Kermainen pekoni-jauhelihakastike + parmesaania L
Bataatti-kookoskeittoa ja savulohi-raejuustosalaatti L,G,K( keitto Ve)
Jälkkäripäivä: Kauramuru ja omena-mustikkaherkkua L,G,Ka
L = laktoositon
Ka = kasvisruoka
Ve = vegaaninen
T = HOT
M = maidoton
G = gluteeniton
P = sisältää pähkinää
K = sisältää kalaa tai äyriäisiä
Yhteydenotot ja tiedustelut:
tahti.abb@gmail.com tai 045 884 9291.
Kysy henkilökunnalta lisää allergeeneistä.
Kaikki oikeudet pidätetään.