Lunchlista
I lunchens pris ingår ett rikligt salladsbord, hembakt bröd, vatten, bubbelvatten, saft, svagdricka samt kaffe/te.
Salladslunch 9,50 €, Take Away 9,00 €
Sopplunch 10,50 €, Take Away 10,00 €
Lunchbuffet 12,50 €, Take Away 11,50 €
Seniorlunch 11,50 € 13.00−14.00 yli/över 65 ->
Efterrätt 2 € (ingår på fredagar
Vecka 45 luncher
Måndag 4.11
Ostgratinerad ugnskorv med potatismos L,G
Jerk kyckling med Caribbean potatis och Mango Chutney-dipp L,G
Stekt fisk med kall pepparrots-äppelsås L,K
Rostad morot och rättika med sesam samt koriander M,G
India: Palak Tofu med grönsaker, raita och basmatiris L,G,Ka
Pasta Diablo, nötfärs, strimlad paprika och Sambal Õelek + parmesan L
Kål-maletköttsoppa M,G
Smått o sött L,Ka 2€ (ingår i sopplunchen)
Tisdag 5.11
Currysmaksatt kycklingfile-frikassé med svartvinbärssylt och ris L
Pepperonisalami och rödlöks BBQ pannpizza L
Gris grillbiff med rödvinssås och parmesan-gräddpotatis L,G
Rostad morot och rättika med sesam samt koriander M,G
Asien: Jörres kokoslax med gurkmeja och grönsaker serveras med jasminris M,G,K,P
Mac ’n’ Cheese med jalapeno, cheddar, rostad lök och parmesan L,Ka
Kryddig korvsoppa M,G
Snabb Tiramisu i glasburk L,Ka 2€ (ingår i sopplunchen)
Onsdag 6.11
Kycklingfile med balsamicosås, ananassalsa och ugns batatklyftor L,G
Hemgjorda ärtbiffar med morots-Tzatziki L,G,Ka
Citronsmakande havsabborre i ugnen med potatismos L,G,K
Blomkål, bönor och lök samt babyspenat L,G,Ka
India: Kyckling Korma med Naanbröd, raita och basmatiris L,G,P (Naan ej G)
Studi baconpasta a’ll Arrabiata med parmesan L
Traditionell knackkorvssoppa M,G
Lingon-äppelmousse L,G,Ka 2€ (ingår i sopplunchen)
Torsdag 7.11
Hemgjorda köttbullar med Jaloviinagräddsås och potatismos med senap L,G
Mickes oliv-kyckling med stekt grönsaksris L,G
Kåldolmar med lingon L,G
Rot och stjälkselleri med brynt smör L,G,Ka
Thai: Gul batat-grönsaksCurry med jasminris M,G,Ka
Tonfiskpasta med citron, kapris och parmesan L
Ärtsoppa på rökt gris serveras med hackad lök M,G
Pannkaka med hemkokt sylt och snömos L,Ka 2€ (ingår i sopplunchen)
Fredag 8.11
Majspanerad kyckling med franskisar och Ranchdipp L
Grynkorv med lingon L
18 h Pulled Pork Austin Style rub med husets Coca Cola BBQ sås M,G
Zucchini med körsbärstomat och fetasmulor L,G
Korea: Nötkött och grönsaker Bulgogi Style med jasminris M,G
Lasagne Bolognese med parmesan L
Gräddig laxsoppa L,G,K
Efterrättsdag: Bullakaffe L,Ka
L = laktoositon
Ka = kasvisruoka
T = HOT
M = maidoton
G = gluteeniton
P = sisältää pähkinää
Ve = vegaaninen
K = sisältää kalaa tai äyriäisiä
Fråga personalen om allergener
Alla rättigheter förebehålls