Restaurang Tähti erbjuder lunch varje vardag i Borgå
Restaurang Tähti erbjuder en utsökt lunch på Ruiskumestarinkatu i Borgå varje vardag mellan kl. 10–14. Om du vill kan vi packa maten för dig att ta med.
Bekanta dig med vår lunchmeny!
Lunchlista
I lunchens pris ingår ett rikligt salladsbord, hembakt bröd, vatten, saft, svagdricka samt kaffe/te.
Salladslunch 10,00 €, Take Away 9,50 €
Sopplunch 10,50 €, Take Away 10,00 €
Lunchbuffet 12,70 €, Take Away 12,20 €
Efterrätt 2 € (ingår på fredagar)

Vecka 47 luncher
Måndag 17.11
Tähtis delikata ugnskorv med sammetslent potatismos L, G
Hemgjorda fiskpinnar med Remouladsås och citron L, K
Grönpepparrullad grisfile med grönpepparsås L, G
India: Blomkål och bondbönsCurry med spenat samt basmatiris G, Ve
Cajun Spicy Twisted Chicken Alfredopasta + parmesan L, T
Tisdag 18.11
Vilt i gräddsås med sammetslen potatismos och lingon L, G
Salami-pannpizza med tomat, mozzarella, rödlök och rucola L
KycklingGyros med Tzatziki, Pitabröd och lantfranskisar L Pita L
China: Griskött med grönsaker och svamp serveras med jasminris M, G, K
Pankogratinerad champinjon-bacon Mac n’ Cheese + parmesan L
Kokos-morotssoppa med chili G,Ve
Cappucinomousse L,G,Ka 2€ (ingår i sopplunchen)
Onsdag 19.11
Kronhjorts-köttbullar med viltgräddsås, sammetslen potatismos och vinbärsmos L, G
Flygande Jacob med kyckling, banan, salta nötter, bacon, grädde och jasminris L, G, P
Ugnspotatis med Grekiskfyllning L, G, Ka
Thai: Vege Phad Thai med tofu, grönsaker, svamp, lime och koriander G, Ve
Kyckling-Aurapasta + parmesan L
Siskonkorvssoppa L, G
Ananaskvarg L, G, Ka 2€ (sis. keittolounaaseen)
Torsdag 20.11
Nacho panerad kyckling med Srirachamajonnäs, o krossad parmesanpotatis L
Traditionell pripelsås med sammetslen potatisimos L
Frestelse på rökt lax serveras med rödbeta L, G, K
Asien: Nötkött och grönsaker Sweet & Sour med jasminris M, G
Ärtsoppa på rökt gris serveras med hackad lök M, G
Pannkaka med hemkokt sylt o snömos L, Ka 2€ (ingår i sopplunchen)
Fredag 21.11
Makkaraperunat med behövliga tillbehör L, G
NYHET: Spröda schnitzlar Katsu Sando(Toast) med Tonkatsusås och JapanSlaw L
Ugnsflundra med räkor och saffran-vittvinssås L, G, K
India: Kikärter Chana Masala med basmatiris G,Ve
Traditionell maletköttlasagne Bolognese + parmesan L
Koskenlaskija-batatsoppa serveras med frön L, G, Ka
Efterrättsdag: Jordgubbskräm och snömos L, G, Ka
L = laktoositon
Ka = kasvisruoka
T = HOT
M = maidoton
G = gluteeniton
P = sisältää pähkinää
Ve = vegaaninen
K = sisältää kalaa tai äyriäisiä
Fråga personalen om allergener
Alla rättigheter förbehålls

