Ravintola/ Restaurang

Tähtikellari

Längre nere på svenska.


Maanantai 18.1-21

1.Paistettua lohta, Remouladkastike ja sitruunalohkoja L

2.Pekoni-makkarakastike, perunamuusia L,G

3.Lankkupossu, kotitekoinen BBQ kastike ja rosmariiniperunat M,G

4.Aasia:Kanaa ja ananasta M,G

5.Pasta:Avocado & Sitruuna & Katkarapu & Babypinaatti L

6.Jauhelihakeitto M,G

7.Vege:Paahdetut punajuuret ja halloumijuustoa L,G,KA




Tiistai 19.1-21

1.Lyonin kanaa L,G

2.Riistaa ja possua kermassa, puolukkaa L,G

3.Zwiebelküchen: Saksalainen pekoni-sipulipiirakka L

4.Aasia: Kanaa ”Tikka Masala” L,G

5.Pasta: Lasagne Bolognese L

6.Vege: Inkivääri-bataatti-kookoskeitto VE




Keskiviikko 20.1-21

1.Uunikalaa ”Bonne Femme”, valkoviinikastike jossa tuoreita herkkusieniä ja persiljaa L,G

2.6 h kypsytettyä häränrintaa, piparjuurikastike L,G

3.Broilerinleike, Tacokermaviili L

4.Aasia: Possua ”Panang Curry” M,G

5.Pasta:Mafioso: Karelian palvikinkkua ja tuoretomaattia kermakastikkeessa L

6.Siskonmakkarakeitto M,G

7.Vege: Kasviksia ”Panang Curry” M,G,KA




Torstai 21.1-21

1.Paistetut silakat, tillimajoneesia, puolukkaa ja perunamuusia L

2.Kebabkiusaus L

3.Pannupihvi, paistettua sipulia ja karamellisoitu sipulikastike L,G

4.Aasia: Hoisinpossua M

5.Pasta: Aito Gorgonzola & Kana L

6.Savupossu-hernekeitto M,G, letut hillolla L

7.Vege: Kikhernepata VE




Perjantai 22.1-21

1.Maksahöystö porkkanalla, kotitekoinen puolukkahillo L,G

2.Tomaatti-mozzarellakalaa L,G

3.Porsaanleike, metsäsienikastike L

4.Aasia: Kanaa ja kasviksia osterikastikkeessa M,G

5.Pasta: Savukylki & Timjami L

6.Vege:Paahdettu maa-artisokkakeitto L,G,KA

Jälkkäripäivä: Mansikkarahka L,G


-------------------------------------


Måndag 18.1-21

1.Stekt lax, Remouladsås o citronklyftor L

2.Bacon-korvsås, potatismos L,G

3.Plankgris, hemgjord BBQ sås o rosmarinpotatis M,G

4.Asien:Kyckling med ananas M,G

5.Pasta: Avocado & Citron & Räkor & Babyspenat L

6.Maletköttsoppa M,G

7.Vege: Rostad rödbeta med halloumiost L,G,KA




Tisdag 19.1-21

1. Lyon kyckling M,G

2.Vilt o gris i gräddsås, lingon L,G

3.Zwibelküchen: Tysk bacon-lökpaj L

4.Asien: Kyckling ”Tikka Masala” L,G

5.Pasta: Lasagne Bolognese L

6.Vege: Ingefärs-batat-kokossoppa VE




Onsdag 20.1-2

1.Ugnsfisk ”Bonne Femme” vittvinssås med färska champinjoner o persilja L,G

2. 6 h brässerad oxbringa, pepparrotsås L,G

3.Broilerschnitzel, Tacogräddfil L

4.Asien: Griskött ”Panang Curry” M,G

5.Pasta: Mafioso: Karelias palvade skinka o färsk tomat i gräddsås L

6.Siskonkorvssoppa M,G

7.Vege: Grönsaker ”Panang Curry” M,G,KA




Torsdag 21.1-21

1.Stekt strömming, dillmajonnäs, lingon och potatismos L

2.Kebabfrestelse L,G

3.Pannbiffar, stekt lök och karamelliserad löksås L,G

4.Asien: Hoisingris M

5.Pasta: Äkta Gorgonzola & Kyckling L

6.Rökt griskötts-ärtsoppa M,G, plättar med sylt L

7.Vege: Kikärtsgryta VE




Fredag 22.1-21

1.Leverstuvning med morot, hemgjord lingonsylt L,G

2.Tomat-mozzarellafisk L,G

3.Grisschnitzel, skogssvampsås L

4.Aasia:Kyckling o grönsaker i ostronsås M,G

5.Pasta: Rökt sidfläsk & Timjan L

6.Vege:Rostad jordärtskockssoppa L,G,KA

Efterrättsdag: Jordgubbskvarg L,G


Salaattilounas 8€ Salladslunch Take Away 7 €

Keittolounas 8 € Sopplunch Take Away 7 €

Lounasbuffet 10.50 € Lunchbuffet Take Away 10 €

Seniorilounas 9,50 € Seniorlunch 13.00 -15.00

Jälkiruoka 1,50 € Efterrätt (sisältyy perjantaisin / Ingår fredagar)


Lounaan hintaan kuuluu salaatti/ leipäpöytä,vesi, kuplavesi, kotikalja sekä kahvi/ tee
I lunchens pris ingår sallads/ brödbord, vatten, bubbelvatten, svagdricka samt kaffe/ te

L=laktoositon / laktosfri

KA=kasvisruoka / grönsaksrätt

T =HOT

M=maidoton/ mjölkfri

G=gluteeniton / glutenfri

VE=vegan

Kysy henkilökunnalta lisää allergeeneistä / Fråga personalen mer om allergener

Kaikki oikeudet pidätetään/ Alla rättigheter förbehålls