Vecka 7 luncher
Måndag 10.2
Husets delikata ugnskorv och potatismos L,G
Panerad fisk med skarpsås och citron L,K
Kycklingfile med gräddig currysås och rostad potatis L,G
Indonesia: Nöt maletkött och grönsaker Rendang serveras jasminris M,G,K
Pasta med salami-olivsås + parmesan L
Tisdag 11.2
Florida grisschnitzlar med stekt persika och Choronmajonnäs samt parmesanpotatis L
Vilt i gräddsås. rårörda lingon ovh potatismos L,G
Mandelfisk med dill-gräddfil och citron L,K
India: Kyckling Butter Chicken med raita och basmatiris L,G
Onsdag 12.2
Grisfile med gräddig rosepepparsås och stekta pariserpotatisar L,G
Mör rödvinssoxe med bacon, svamp och smålök samt örtris M,G
Indisk “Tharri Wale Anday” äggcurry med raita och basmatiris L,GKa
Maletköttlasagne med parmesan L
Torsdag 13.2
Maletköttbiffar med stekt lök, karamelliserad löksås och senaps-potatismos L,G
Marry me Chicken med soltorkad tomat, grädde och parmesan L,G
Makkaraperunat med bla gurksallad, Aioli och rostad lök L,G (lök ej G)
Ärtsoppa på rökt grislägg serveras med hackad lök M,G
Pannkaka med hemkokt sylt och snömos L,Ka 2€ (ingår i sopplunchen)
Fredag 14.2
Panko panerade kycklingpinnar med Kellaris dressing och sesam-klyftpotatis L
Sirapssmakande gräddiga kåldolmar och lingon L,G
Plankgris med Texas Pete-gräddsås L,G
Rökt laxpasta + parmesan L,K
Efterrättsdag: Vändags efterrätt L,Ka
L = laktoositon
Ka = kasvisruoka
Ve = vegaaninen
T = HOT
M = maidoton
G = gluteeniton
P = sisältää pähkinää
K = sisältää kalaa tai äyriäisiä
Yhteydenotot ja tiedustelut:
tahti.abb@gmail.com tai 045 884 9291.
Kysy henkilökunnalta lisää allergeeneistä.
Kaikki oikeudet pidätetään.