Ravintola/Restaurang
Tähti Kuninkaanportti
Längre nere på svenska
Maanantai 18.1-21
1.Paneroitua kampelaa, Remouladkastike ja sitruunalohkoja L
2.Pekoni-makkarakastike, perunamuusia L,G
3.Lankkupossu, kotitekoinen BBQ kastike ja rosmariiniperunat M,G
4.Aasia:Kanaa ja ananasta M,G
5.Pasta:Avocado & Sitruuna & Katkarapu & Babypinaatti L
6.Jauhelihakeitto M,G
7.Vege:Paahdetut punajuuret ja halloumijuustoa L,G,KA
Tiistai 19.1-21
1.Lyonin kanaa L,G
2.Riistaa ja possua kermassa, puolukkaa L,G
3.Zwiebelküchen: Saksalainen pekoni-sipulipiirakka L
4.Aasia: Kanaa ”Tikka Masala” L,G
5.Pasta: Lasagne Bolognese L
6.Vege: Inkivääri-bataatti-kookoskeitto VE
Keskiviikko 20.1-21
1.Uunikalaa ”Bonne Femme”, valkoviinikastike jossa tuoreita herkkusieniä ja persiljaa L,G
2.6 h kypsytettyä häränrintaa, piparjuurikastike L,G
3.Broilerinleike, Tacokermaviili L
4.Aasia: Possua ”Panang Curry” M,G
5.Pasta:Mafioso: Karelian palvikinkkua ja tuoretomaattia kermakastikkeessa L
6.Siskonmakkarakeitto M,G
7.Vege: Kasviksia ”Panang Curry” M,G,KA
Torstai 21.1-21
1.Paistetut silakat, tillimajoneesia, puolukkaa ja perunamuusia L
2.Kebabkiusaus L
3.Pannupihvi, paistettua sipulia ja karamellisoitu sipulikastike L,G
4.Aasia: Hoisinpossua M
5.Pasta: Aito Gorgonzola & Kana L
6.Savupossu-hernekeitto M,G, letut hillolla L
7.Vege: Kikhernepata VE
Perjantai 22.1-21
1.Maksahöystö porkkanalla, kotitekoinen puolukkahillo L,G
2.Tomaatti-mozzarellakalaa L,G
3.Porsaanleike, metsäsienikastike L
4.Aasia: Kanaa ja kasviksia osterikastikkeessa M,G
5.Pasta: Savukylki & Timjami L
6.Vege:Paahdettu maa-artisokkakeitto L,G,KA
Jälkkäripäivä: Mansikkarahka L,G
-------------------------------------
Måndag 18.1-21
1.Panerad flundra, Remouladsås o citronklyftor L
2.Bacon-korvsås, potatismos L,G
3.Plankgris, hemgjord BBQ sås o rosmarinpotatis M,G
4.Asien:Kyckling med ananas M,G
5.Pasta: Avocado & Citron & Räkor & Babyspenat L
6.Maletköttsoppa M,G
7.Vege: Rostad rödbeta med halloumiost L,G,KA
Tisdag 19.1-21
1. Lyon kyckling M,G
2.Vilt o gris i gräddsås, lingon L,G
3.Zwibelküchen: Tysk bacon-lökpaj L
4.Asien: Kyckling ”Tikka Masala” L,G
5.Pasta: Lasagne Bolognese L
6.Vege: Ingefärs-batat-kokossoppa VE
Onsdag 20.1-2
1.Ugnsfisk ”Bonne Femme” vittvinssås med färska champinjoner o persilja L,G
2. 6 h brässerad oxbringa, pepparrotsås L,G
3.Broilerschnitzel, Tacogräddfil L
4.Asien: Griskött ”Panang Curry” M,G
5.Pasta: Mafioso: Karelias palvade skinka o färsk tomat i gräddsås L
6.Siskonkorvssoppa M,G
7.Vege: Grönsaker ”Panang Curry” M,G,KA
Torsdag 21.1-21
1.Stekt strömming, dillmajonnäs, lingon och potatismos L
2.Kebabfrestelse L,G
3.Pannbiffar, stekt lök och karamelliserad löksås L,G
4.Asien: Hoisingris M
5.Pasta: Äkta Gorgonzola & Kyckling L
6.Rökt griskötts-ärtsoppa M,G, plättar med sylt L
7.Vege: Kikärtsgryta VE
Fredag 22.1-21
1.Leverstuvning med morot, hemgjord lingonsylt L,G
2.Tomat-mozzarellafisk L,G
3.Grisschnitzel, skogssvampsås L
4.Aasia:Kyckling o grönsaker i ostronsås M,G
5.Pasta: Rökt sidfläsk & Timjan L
6.Vege:Rostad jordärtskockssoppa L,G,KA
Efterrättsdag: Jordgubbskvarg L,G