Ravintola/Restaurang

Tähti Kuninkaanportti


Lunchmenyn längre ner på svenska

Joka arkipäivä/ Varje vardag 10-14


Viikko 49 lounaat

Maanantai

1.Kalapuikkoja ja Tartarkastiketta L,K

2.Pekoni-makkarakastiketta ja perunamuusia L,G

3.Mustapippuroitua porsaanfilettä ja sinappikastiketta L,G

4.Kasviksia ”Korma Style” basmatiriisiä L,G,Ka

5.Metwurstipastaa ja parmesaania L

6.Perinteistä jauhelihakeittoa M,G sekä jälkkärinä pieni makea L


Tiistai

Hyvää Itsenäisyyspäivää

Olemme suljettuna


Keskiviikko

1.Jauhelihapihvejä ja ”Patatas Bravas” ja Aiolia L,G

2.Sinihomejuusto-kanapoikapataa L,G

3.KasvisMoussaka L,G,Ka

4.Possua ”Green Curry” ja jasmiiniriisiä M,G

5.Kinkkupastaa ja parmesaania L

6.Fenkoli-kalakeittoa L,G sekä jälkkärinä Banoffeé lasissa L


Torstai

1.Yön yli kypsennettyä possua 18h ja rosmariinikastiketta L,G

2.TexMex jauhelihapatonkeja L

3.KasvisPaellaa linsseillä M,G,Ve

4.Kanaa ja kasviksia makeassa chilikastikkeessa ja jasmiiniriisiä M,G

5.Sinappista lohipastaa sekä parmesaania L

6.Hernekeittoa (M,G), jälkkärinä pannukakkua hillolla ja kermavaahdolla L


Perjantai

1.Valkoviini-smetana uunikampelaa L,G,K

2.Paholaisen kananpoikaa ja murennettua vuohenjuustoa L,G,H

3.Jauhemaksapihvit ja sipulia L,G sekä ruskeaa kastiketta L

4.Possua ja kasviksia ”Yellow Curry” ja jasmiiniriisiä M,G,K

5.Kermaista pinaattipastaa, fetaa ja paahdettuja siemeniä sekä parmesaania L,Ka

6.Makkarakeittoa L,G

Jälkkäripäivä: Persikka-vaniljarahkaa L,G


-----------------------------------

Måndag

1.Fiskpinnar med Tartarsås L,K

2.Bacon-korvsås med potatismos L,G

3.Svartpepprad grisfile med senapssås L,G

4.Grönsaker ”Korma Style” med basmatiris L,G,Ka

5.Medwurstpasta och parmesan L

6.Traditionell maletköttsoppa M,G och som efterrätt en liten söt bit L


Tisdag

Trevlig sjävständighetsdag

Vi häller stängt


Onsdag

1.Maletköttbiffar med ”Patatas Bravas” och Aioli L,G

2.Blåmögelost-kycklinggryta L,G

3.GrönsaksMoussaka L,G,Ka

4.Griskött ”Green Curry” med jasminris M,G

5.Skinkpasta och parmesan L

6. Fänkål-fisksoppa L,G med Banoffeé i glas som efterrätt L


Torsdag

1.Långbakad gris 18h med rosmarinsås L,G

2.Texmex maletköttbatonger L

3.GrönsaksPaella med linser M,G,Ve

4.Kyckling och grönsaker i en söt chilisås med jasminris M,G

5.Laxpasta med senap och parmesan L

6.Ärtsoppa (M,G), pannkaka med sylt och snömos som efterrätt L


Fredag

1.Vittvins-smetana ugnsflundra L,G,K

2.Djävulskyckling med smulad getost L,G,H

3.Malda leverbiffar med lök L,G och brunsås L

4.Griskött och grönsaker ”Yellow Curry” med jasminiris M,G,K

5.Gräddig spenatpasta, feta och rostade frön samt parmesan L,Ka

6.Korvsoppa L,G

Efterrättsdag: Persiko-vaniljkvarg L,G




Salaattilounas 8€ Salladslunch Take Away 7,50 €

Keittolounas 8.50 € Sopplunch Take Away 8 €

Lounasbuffet 10,50 € Lunchbuffet Take Away 9,50 €

Lounaiden hintaan kuuluu runsas salaattipöytä, itse leivottua leipää,vesi, mehu, kotikalja sekä kahvi/ tee

I lunchernas pris ingår rikligt salladsbord, hembakt bröd, vatten, saft, svagdricka samt kaffe/ te


L = laktoositon / laktosfri

Ka = kasvisruoka / grönsaksrätt

T = HOT

M = maidoton/ mjölkfri

G = gluteeniton / glutenfri

P = sisältää pähkinää / innehåller nötter

Ve = vegan

K = sisältää kalaa tai äyriäisiä / innehåller fisk eller skaldjur


Kysy henkilökunnalta lisää allergeeneistä / Fråga personalen mer om allergener

Kaikki oikeudet pidätetään/ Alla rättigheter förbehålls