Ravintola/Restaurang
Tähti Kuninkaanportti
Lunchmenyn längre ner på svenska
Joka arkipäivä/ Varje vardag 10-14
Viikko 26 lounaat / Vecka 26 luncher
Maanantai
1.Rapeat kalapuikot ja kirpeää kastiketta L
2.Makkarakastiketta ja perunamuusia L,G
3.Porsaanfilettä ja pippurikastiketta L,G
4.Kanaa ja kasviksia osterikastikkeessa sekä jasmiiniriisiä M,G
5.Herkkusienipastaa ja parmesaania L,Ka
6.Jauhelihakeittoa M,G ja jälkkärinä pieni makea leivonnainen L
Tiistai
1.Paneroitua kananpoikaa ja sweet chilidippiä L
2.Uuniperunoita ja Skagenröraa L,G
3.Salami-punasipuli pannupizzaa L myös vege L,Ka
4.Possua ja bambua sekä jasmiiniriisiä M,G
5.Savukylki ja homejuustopastaa ja parmesaania L
6.Gulassikeittoa L,G ja jälkkärinä marjapiirakkaa L
Keskiviikko
1.Tomaatti-mozzarellamunakasta L,G,Ka
2.Jauhelihapihvejä ja kermakastiketta L,G
3.Pulled Beef hodareita lisukkeineen L
4.Kanaa ”Green Curry” ja jasmiiniriisiä M,G
5.Lohipastaa ja parmesaania L
6.Siskonmakkarakeittoa M,G ja jälkkärinä kinuski-puolukkarahkaa L,G
Torstai
1.Gremolatakananpoikaa ja sitruunakastiketta L,G
2.Kipparinsilakoita L
3.Paahdettuja punajuuria, lehtikaalia ja vuohenjuustoa L,G,Ka
4.Intialaista naudanjauhelihaa ”Bombay Style” ja basmatiriisiä M,G
5.Kalkkunapastaa ja parmesaania L
6.Hernekeittoa (M,G) ja jälkkärinä pannukakkua hillolla sekä kermavaahdolla L
Perjantai
1.Porsaanleikkeitä ja ”Cafe de Paris” voikastiketta L
2.Jambalaya: Kreolilainen riisiruoka jossa mm makkaraa ja kanaa M,G
3.Taco-jauhelihavuokaa L,G
4.Phad Thai vegenuudeleita M,G,Ka
5.Kana-pestopastaa L,P
6.Kermaista kalakeittoa purjolla L,G
Jälkkäripäivä
-----------------------------------
Måndag
1.Spröda fiskpinnar med skarpsås L
2.Korvsås med potatismos L,G
3.Grisfile med pepparsås L,G
4.Kyckling och grönsaker i ostronsås med jasminiris M,G
5.Champinjonpasta med parmesan L,Ka
6.Maletköttsoppa M,G med en liten bit bakverk som efterrätt L
Tisdag
1.Panerad kyckling med sweet chilidipp L
2.Ugnspotatis med Skagenröra L,G
3.Salami-rödlökspannpizza L också vege L,Ka
4.Griskött och bambu med jasminris M,G
5.Rökt sidfläsk och mögelostpasta med parmesan L
6.Gulashsoppa L,G med bärpaj som efterrätt L
Onsdag
1.Tomat-mozzarellaomelett L,G,Ka
2.Maletköttbiffar med gräddsås L,G
3.Pulled Beef hodare med tillbehör L
4.Kyckling ”Green Curry” med jasminris M,G
5.Laxpasta med parmesan L
6.Siskonkorvsoppa M,G kinuski-lingonkvarg som efterrätt L,G
Torsdag
1.Gremolatakyckling med citronsås L,G
2.Skepparströmming L
3.Rostade rödbetor, grönkål och getost L,G,Ka
4.Indiskt nötmaletkött ”Bombay Style” och basmatiris M,G
5.Kalkonpasta med parmesan L
6.Ärtsoppa (M,G) och pannkaka med sylt samt snömos som efterrätt L
Fredag
1.Grisschnitzlar med ”Cafe de Paris” smörsås L
2.Jambalaya: Kreolsk risrätt med bla korv och kyckling M,G
3.Taco-maletköttform L,G
4.Phad Thai vegenudlar M,G,Ka
5.Kyckling-pestopasta L,P
6.Gräddig fisksoppa med purjo L,G
Efterrättsdag