Ravintola/Restaurang
Tähti Kuninkaanportti
Lunchmenyn längre ner på svenska
Joka arkipäivä/ Varje vardag 10-14
Viikko 12 lounaat
Maanantai
Isoja kalapuikkoja ja kylmää kananmuna-kastiketta sekä sitruunaa L,K
Talon uunimakkaraa ja perunamuusia L,G
Kermainen kanapata ja limeriisiä L,G
Paistettuja riisinuudeleita, kasviksia ja Tofua sekä hapanimeläkastiketta M,G,Ka
Pastaa Hot Stuff: stydiä jauhelihakastiketta sekä parmesaania L
Pinaattikeittoa ja kananmunaa L,G,Ka sekä jälkkärinä pieni makea L,Ka
Tiistai
Uuniperunoita ja savulohitäytettä L,G,K
Porsaansisäfilettä ja grilli-maustevoita sekä punaviinisoosia L,G
Kebablihaa, tulista tomaattikastiketta ja valkosipulijugurttia sekä riisiä L
Intialainen Tharri Wale Anday kananmunacurry ja basmatiriisiä L,G,Ka
Kinkku-paprikapastaa ja parmesaania L
Jauhelihakeittoa M,G ja jälkkärinä hedelmärahkaa L,G
Keskiviikko
Paistettua muikkuja ja kermaviilikastiketta sekä ruohosipuli-perunamuusia L
Revittyä BBQ 18h kassleria ja tummaa liemikastiketta M,G
Jauheliha-munakasrulla L
Kananpoikaa ”Red Curry” ja jasmiiniriisiä M,G
Tomaatti-kasvislasagnea ja yrttiöljyä sekä parmesaania L,Ka
NakkiBorssikeittoa ja smetanaa sekä jälkkärinä appelsiinikiisseliä L,G
Torstai
Lihamureketta ja kermaista sinappikastiketta sekä perunamuusia L,G
Tonnikalakiusausta emmentaljuustolla tarjoillaan punajuurella L,G,K
Paneroituja broilerinleikkeitä ja Boom Boom-dippiä sekä uunilohkoperunoita L
Possua, kasviksia ja sipulia sekä jasmiiniriisiä M,G,K
Salamipastaa ja parmesaania L,Ka
Hernekeittoa (M,G) ja jälkkärinä lettuja hillolla ja kermavaahdolla L
Perjantai
Broileriburgerit lisukkeineen mm. pikkelöitiä sipulia ja Coleslawta L
Feta-pinaattipiirakkaa L,Ka
Kaalipataa ja puolukkasurvosta M,G
Inkivääripossua ja kasviksia sekä jasmiiniiriisiä M,G
Carbonarapastaa, pekonia, kananmunaa, mustapippuria sekä parmesaania L
Kahden kalankeittoa L,G,K
Jälkkäripäivä: Jotakin hyvää L
-----------------------------------
Måndag
Stora fiskpinnar med kall äggsås och citron L,K
Husets ugnskorv med potatismos L,G
Gräddig kycklinggryta med limeris L,G
Stekta risnudlar med grönsaker och Tofu samt sötsur sås M,G,Ka
Pasta Hot Stuff: studi maletköttsås och parmesan L
Spenatsoppa med ägg L,G,Ka och en liten söt bit som efterrätt L,Ka
Tisdag
Ugnspotatis med rökt laxfyllning L,G,K
Grisinrefile med grill-kryddsmör och rödvinssås L,G
Kebabkött, studiger tomatsås och vitlöksyoghurt serveras med ris L
Indisk Tharri Wale Anday äggcurry med basmatiris L,GKa
Skink-paprikapasta med parmesan L
Maletköttsoppa M,G och som efterrätt fruktkvarg L,G
Onsdag
Stekta mujkor med gräddfilssås och gräslöks-potatismos L
Riven BBQ 18h kassler med mörk skysås M,G
Maletkött-omelettrulle L
Kyckling ”Red Curry” med jasminris M,G
Tomat-grönsakslasagne med örtolja och parmesan L,Ka
KnackkorvsBorschsoppa med smetana och apelsinkräm som efterrätt L,G
Torsdag
Köttfärslimpa med gräddig senapssås och potatismos L,G
Tonfiskfrestelse med emmentalost serveras med rödbeta L,G,K
Panerad broiler med Boom Boom-dipp med ugnsklyftpotatis L
Griskött, grönsaker och lök med jasminris M,G,K
Salamipasta med parmesan L,Ka
Ärtsoppa (M,G) samt plättar med sylt och snömos som efterrätt L
Fredag
Kycklingburgare med tillbehör bla picklad rödlök och coleslaw L
Feta-spenatpaj L,K
Kålgryta med rårörda lingon M,G
Ingefärsgris med grönsaker och jasminris M,G
Carbonarapasta med bacon, ägg, svartpeppar och parmesan L
Två sorters fisksoppa L,G,K
Efterrättsdag: Något gott L