Ravintola/ Restaurang
Tähtikerho Tolkkinen
Lunchmenyn längre ner på svenska
Joka arkipäivä/ Varje vardag 10-13.30
Viikko 12 lounaat
Maanantai
Isoja kalapuikkoja ja kylmää kananmuna-kastiketta sekä sitruunaa L,K
Talon uunimakkaraa ja perunamuusia L,G
Kermainen kanapata ja limeriisiä L,G
Pastaa Hot Stuff: stydiä jauhelihakastiketta sekä parmesaania L
Tiistai
Uuniperunoita ja savulohitäytettä L,G,K
Porsaansisäfilettä ja grilli-maustevoita sekä punaviinisoosia L,G
Kebablihaa, tulista tomaattikastiketta ja valkosipulijugurttia sekä riisiä L
Intialainen Tharri Wale Anday kananmunacurry ja basmatiriisiä L,G,Ka
Keskiviikko
Paistettua muikkuja ja kermaviilikastiketta sekä ruohosipuli-perunamuusia L
Revittyä BBQ 18h kassleria ja tummaa liemikastiketta M,G
Jauheliha-munakasrulla L
Tomaatti-kasvislasagnea ja yrttiöljyä sekä parmesaania L,Ka
Torstai
Lihamureketta ja kermaista sinappikastiketta sekä perunamuusia L,G
Tonnikalakiusausta emmentaljuustolla tarjoillaan punajuurella L,G,K
Paneroituja broilerinleikkeitä ja Boom Boom-dippiä sekä uunilohkoperunoita L
Hernekeittoa (M,G) ja jälkkärinä lettuja hillolla ja kermavaahdolla L
Perjantai
Broileriburgerit lisukkeineen mm. pikkelöitiä sipulia ja Coleslawta L
Feta-pinaattipiirakkaa L,Ka
Kaalipataa ja puolukkasurvosta M,G
Carbonarapastaa, pekonia, kananmunaa, mustapippuria sekä parmesaania L
Jälkkäripäivä: Jotakin hyvää L
-----------------------------------
Måndag
Stora fiskpinnar med kall äggsås och citron L,K
Husets ugnskorv med potatismos L,G
Gräddig kycklinggryta med limeris L,G
Pasta Hot Stuff: studi maletköttsås och parmesan L
Tisdag
Ugnspotatis med rökt laxfyllning L,G,K
Grisinrefile med grill-kryddsmör och rödvinssås L,G
Kebabkött, studiger tomatsås och vitlöksyoghurt serveras med ris L
Indisk Tharri Wale Anday äggcurry med basmatiris L,GKa
Onsdag
Stekta mujkor med gräddfilssås och gräslöks-potatismos L
Riven BBQ 18h kassler med mörk skysås M,G
Maletkött-omelettrulle L
Tomat-grönsakslasagne med örtolja och parmesan L,Ka
Torsdag
Köttfärslimpa med gräddig senapssås och potatismos L,G
Tonfiskfrestelse med emmentalost serveras med rödbeta L,G,K
Panerad broiler med Boom Boom-dipp med ugnsklyftpotatis L
Ärtsoppa (M,G) samt plättar med sylt och snömos som efterrätt L
Fredag
Kycklingburgare med tillbehör bla picklad rödlök och coleslaw L
Feta-spenatpaj L,K
Kålgryta med rårörda lingon M,G
Carbonarapasta med bacon, ägg, svartpeppar och parmesan L
Efterrättsdag: Något gott L